Kalevipoja Rattamaratonil on stardis ka Taaramäe ja Jõeäär

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevipoja rattamaratonil on stardis ka Eesti tipud.
Kalevipoja rattamaratonil on stardis ka Eesti tipud. Foto: Erakogu

Tuleval laupäeval peetakse Jõgeva valla teedel Estonian Cup rattamaratonide sarja viimane etapp IX Kalevipoja Rattamaraton, kus on osalemas ka Eesti tippratturid.

«Kalevipoja Rattamaraton on sellel aastal rahvasportlastele oluliselt sõbralikum ja hea ettevalmistuseks järgneval nädalavahetusel toimuvaks Tartu Rattamaratoniks. Lisaks kohalikele ässadele on starti tulemas Eesti profiratturid Rein Taaramäe, Gert Jõeäär, Martin Laas ning valitsev Euroopa meister Peeter Pruus,» sõnas rattamaratoni peakorraldaja Tarmo Raudsepp.

Peakorraldaja sõnul ligikaudu pool põhisõidu distantsist on täiesti uutel teedel, mida mööda ei ole rattamaratoni varem sõidetud. Suur osa distantsist sõidetakse kruusateedel, millele pakuvad vaheldust Kuremaa suusarajad, voorede vahelised metsa- ja põlluteed, Laiuse mägi, maisilabürint, Kivijärve turbamaardla.

5. septembri seisuga on Kalevipoja Rattamaratonile registreerunud koos lastesõitudega ligikaudu 1200 jalgratturit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles