Kanter ja vehklejad teenisid Tallinna linnalt toetust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Linnavalitsus otsustas eraldada reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 11 500 eurot, et tunnustada ja toetada tallinlastest sportlaste Gerd Kanteri, Irina Embrichi, Erika Kirpu ja Tõnu Sepa sportlikke saavutusi maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel ning nende treenereid.

Irina Embrich ja Erika Kirpu tulid Euroopa meistriks Eesti epeenaiskonna koosseisus Torunis, Poolas 20.-25. juunil toimunud Euroopa meistrivõistlustel vehklemises. Tallinna linn tunnustab ja toetab Irina Embrichi ja Erika Kirput kokku 4000 euroga ning nende treenereid Viktor Kirput, Anatoli Jasnovit ja Kaido Kaabermaad kokku 2000 euroga.

Tõnu Sepp tuli maailma- ja Euroopa meistriks Pilas, Poolas 22.-24.juulil toimunud maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel kiirusautomudelitel. Tõnu Seppa tunnustatakse ja toetatakse 2000 euroga ja tema treenerit Lembit Vaherit 1000 euroga. 

Gerd Kanter võitis pronksmedali Amsterdamis, Hollandis 6.-10. juulil toimunud Euroopa meistrivõistlustel kettaheites. Tallinna linn tunnustab ja toetab Gerd Kanterit 1800 euroga ja tema treenerit Indrek Tustitit 700 euroga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles