Peep Pahv: läbi aegade tugevaim, kuid... sobimatu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv. Foto: Andres Haabu

Sellest on möödas pisut üle aasta, kui Eesti Jalgpalli Liit pikendas koondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga lepingut veel üheks tsükliks. Alaliidu president Aivar Pohlak kommenteeris toona, et otsuseni jõuti pika ja põhjaliku arutelu tulemusena ning rootslase jätkamist soosisid alaliidu tippjuhid, spetsialistidena arvamust avaldanud endised koondislased ja tema abilistena töötavad treenerid. 

Jäi mulje, et esialgu kaheaastase lepinguga nii-öelda sildtreeneriks toodud Pehrsson on Eesti jalgpalli jaoks üleüldse kõige õigem valik. Ta olevat professionaalne, kaasaegne, omab sportlikku kontseptsiooni ja metoodilist mõtlemist. Ühesõnaga suurepärane treener, kelle juhtimisel peaks Eesti jalgpall kohe-kohe õitsele puhkema. Ta suudab üheaegselt meeskonda uuendada ja teha ka tulemust.

Kuu aega varem vahendas Pohlak Eesti koondislaste arvamust, et Pehrsson on kõige tugevam treener, kes Eesti koondisega tööd on teinud. Need on võimsad ja kaalukad sõnad. Vikerraadiole antud intervjuus märkis Pohlak, et eelmise peatreeneri Tarmo Rüütli juhendamisel oldi väga edukad, kuid treeneri nägemus oli loominguline. Pehrsson suudab panna meeskonna tegutsema aga süsteemselt ja loogiliselt. Just nii nagu vaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles