Kristal hakkab juhtima Kohtla-Järve jalgpalliklubi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal.
Marko Kristal. Foto: Tairo Lutter

Eesti rahvuskoondises 143 mängu pidanud ja peatreenerina Tallinna Levadia kahel korral meistritiitlini tüürinud Marko Kristal asub nüüd juhtima Kohtla-Järve JK Järvet, mille esindusmeeskond heitleb praegu esiliigasse püsima jäämise eest. 

«Paberid on veel vormistamisel, aga lähiajal asun tõesti ametisse,» sõnas Kristal eile Põhjarannikule, täpsustades, et temast saab nii JK Järve tegevjuht kui vanemtreener.

Kristal on Ida-Virumaaga tihedamalt seotud olnud alates tänavuse aasta algusest, mil ta asus tööle jalgpalliliidu Ida-Virumaa koordinaatorina, kelle ülesandeks on olnud tegelda talenditreeningute, kooliprojektide ja mängijate otsimisega.

Hooaja alguses pidi Kristalist saama ka meistriliigas mängiva Sillamäe Kalevi teine treener, ent selles ametis ta tegelikult tööle ei asunudki. «Klubi poolt ei olnud selleks justkui huvi,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles