Tombaku ja Kriidi klubi lõpetab tegevuse

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kriidi (vasakul) koduklubi lõptab tänavuse hooaja järel tegevuse ning rattur on sunnitud uut võistkonda otsima.
Kalle Kriidi (vasakul) koduklubi lõptab tänavuse hooaja järel tegevuse ning rattur on sunnitud uut võistkonda otsima. Foto: SCANPIX.

Eestis registreeritud Belgia jalgratta profiklubi Mitsubishi-Jartazi lõpetab selle hooaja järel tegevuse.


«Eile rääkisin võistkonna juhtidega ning tundub, et 99,9-protsendilise tõenäosusega klubi järgmisel hooajal ei jätka,» sõnas ühe aasta Mitsubishi-Jartazi värve esindanud Kalle Kriit. «Mitsubishi kõrvale otsiti teist sponsorit, aga viimasel hetkel hüppasid kõik suulise nõusoleku andnud firmad alt ära.»


Klubi tulevik muutus keeruliseks suvel, kui võistkonna teine suursponsor, Belgia rõivafirma Jartazi teatas, et nemad võistkonda edaspidi enam ei toeta.
«Mitsubishi pidi lepingu järgi veel kaks aastat rattasporti sponsoreerima, aga üksi ei suuda nad võistkonda üleval pidada,» nentis Kriit. «Praegu on terves rattamaailmas väga keerulised ajad, paljud klubid peavad toetajate loobumise tõttu tegevuse lõpetama.»


Kriit pole veel uut klubi otsima hakanud. «Teiste võistkondadega pole veel läbirääkimisi pidanud, kuna lootsime viimase hetkeni uue sponsori tulekule ja klubi jätkamisele,» rääkis Kriit. «Kolmapäeval saime teada, et peab uut tööandjat otsima hakkama. Mitsubishi-Jartazi lõpetab ametlikult tegevuse 31. detsembril.»


Kriit ei välistanud võimalust, et järgmisel hooajal näeb teda Eestis Kalev Spordi võistkonna eest sõitmas. «Nendega pole veel ühenduses olnud,» märkis Kriit. «Hea meelega jätkaksin aga mõnes Belgia, Hollandi või Saksamaa võistkonnas.»


Kuna hooaeg pole veel lõppenud, teeb eestlane Mitsubishi-Jartazi eest veel mõned sõidud. «Järgmise nädala pühapäevani on veel võistlusi, kus ma üritan maksimaalselt pingutada,» ütles Kriit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles