Taas poksiringi astuv Pacquiao tahab oma rahva uhkeks teha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao ajutiselt karjääri lõpetanud kohtumises Timothy Bradley'ga.
Manny Pacquiao ajutiselt karjääri lõpetanud kohtumises Timothy Bradley'ga. Foto: SCANPIX

Karjääri lõpetanud ning poliitikale keskendunud Manny Pacquiao astub taas poksiringi.

Filipiin Pacquiao teatas aprillis, et lõpetab oma poksimiskarjääri ning keskendub poliitikale. Karjääri lõpetamisest ei tulnud aga midagi välja, sest juba novembris poksib ta kergkeskkaalu WBO maailmameistri Jessie Vargasega.

«See on minu esimene matš pärast senaatoriks saamist. On suur väljakutse taas tiitli nimel võidelda. Tahan tõestada, et suudan samal ajal teenida inimesi ning olla poksiringis edukas. Sain aru, et ma lähen ikka veel poksimisele korda ning otsustasin oma teekonda jätkata,» rääkis Pacquiao Reutersile.

Mais Filipiinide senatisse valitud Pacquiao on karjääri jooksul võitnud 58 matši, kaotanud kuus ning viigistanud kaks. Viimati võitis ta seitse kuud tagasi Las Vegases ameeriklast Timothy Bradley’t.

«Tahan võidelda ka pärast novembrit. Olen juba praegu rahul sellega, mida olen karjääri jooksul saavutanud. Nüüd tahan sellega jätkata ning oma rahva uhkeks teha,» jätkas Pacquiao.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles