Õnnelik Button: saan jälle kardiga sõita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button (McLaren).
Jenson Button (McLaren). Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloodi Jenson Buttoni uus leping McLareniga lubab 36-aastasel 2009. aasta maailmameistril taas kardiga kihutada.

Button jätab lepingu järgi F1 tuleva hooaja vahele, kuid võib naasta kuninglikku sarja juba 2018. aastal. Järgmisel hooajal asendab Buttonit McLareni roolis Stoffel Vandoorne. Kuigi britt kavatseb järgmisel hooajal mõnel etapil McLareni meeste asenduspiloot olla, keskendub ta 2017. aastal enamasti puhkamisele.

«Kavatsen kindlasti kardiga sõita, võib-olla sõidan ka rallikrossi. Need kaks on mulle südamelähedased,» sõnas britt Sky Sportsile. «Armastan endiselt vormel-1, kuid tunnen, et pean aja maha võtma ning elama oma plaani järgi. Mootorsport on olnud minu elu alates seitsmendast eluaastast.»

«Pärast 17 aastat Bernie Ecclestone’i graafiku järgi elamist on hea asju oma äranägemise järgi teha. Saan oma akusid laadida ning kui võistlussarja naasen, olen tugevam ja rohkem keskendunud kui kunagi varem,» jätkas Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles