Eesti meister Mihkel Räim osaleb esimesel Tartu teaterattamaratonil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim
Mihkel Räim Foto: Eero Raav

Tänavune maanteerattasõidu Eesti meister grupisõidus ja tõusev Eesti koondise täht Mihkel Räim teeb viimase testvõistluse enne nädala pärast toimuvaid Maanteerattasõidu Euroopa meistrivõistlusi just sel pühapäeval esimesel Tartu teaterattamaratonil.

Räim sõidab oma tiimi esimest vahetust, kuid pärast vahetuse üle andmist Palul sõidab väljaspool arvestust finišini välja. Räime enda sõnul on sõidu eesmärgiks teha enne suurvõistlusi üks viimane tugevatasemeline start.

«Meeskonnal ühtegi head võidusõitu sel nädalavahetusel pole, aga mul oleks vaja enne tähtsaid starte üks hea võistlus saada. Parim treening on ju võistlus,» ütles Räim.

Viimastel andmetel ei olnud veel selge, kes täpselt Räime meeskonnakaaslasteks tulevad.

Otseselt mingit tulemust ei osanud Eesti grupisõidu meister omale eesmärgiks seada, kuid peab üldvormi heaks. «Ega ma tegelikult väga hea maastikurattasõidu mees pole. Samas Tartu rattamaraton on ainus MTB võistlus, kus ma olen lapsest saati alati osalenud,» lisas 23-aastane Räim, kes on osalenud Tartu rattamaratonil kokku 11 korda.

Järgmisel nädalal esindab Räim koos Tanel Kangerti ja Rein Taaramäega Eesti koondist maanteesõidu Euroopa Meistrivõistlustel Prantsusmaal Plumelec-Morbihanis. Kuu aja pärast on Räim stardis Kataris peetaval MMil.

Esimene Tartu teaterattamaraton toimub 11. septembril. Sõidetakse traditsioonilisel Tartu rattamaratoni rajal selle vahega, et kogu sõit toimub pööratud rajal ehk Elvast Otepääle ning 89km on jaotatud kolmeks etapiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles