Vormel-1 sarja järgmine hooaeg võtab ilmet

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 sari.
Vormel-1 sari. Foto: SCANPIX

Kuigi käesolev vormel-1 sarja hooaeg alles kestab ja läheneb kulminatsioonile, on meeskonnad suunanud pilgud järgmisesse aastasse ja tehakse plaane, keda uuel hooajal oma masinate rooli istuma panna.

Viimastel aastatel sarja valitsenud Mercedese meeskond, kelle sõitjad Nico Rosberg ja Lewis Hamilton võitlevad ka tänavu ainsana meistritiitli eest, on teinud plaanid ära kaheks järgmiseks hooajaks. Kui valitseva maailmameistri Lewis Hamiltoniga sõlmiti kolmeaastane leping juba eelmisel aastal, siis tänavu juunis allkirjastati kokkulepe kaheks hooajaks ka Rosbergiga. 

Nii on Mercedese tiimis mõneks ajaks selles vallas rahu majas, sest on kindel, et kuni 2018. aasta lõpuni istuvad just britt ja sakslane hõbenoolte roolis. Iseasi on kahe kange läbisaamine, sest alates 2013. aastast Mercedeses sõitnud mehed on omavahel korduvalt raksu läinud nii ringrajal kui ka selle kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles