Aksalu tegi nullimängu, Prosa hiilgas väravasööduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu.
Mihkel Aksalu. Foto: Liis Treimann

Soome jalgpalli kõrgliiga 25. voorus olid täna võistlustules kaks eestlast, kes mõlemad esinesid hästi - Mihkel Aksalu hoidis puuri puhtana ning Albert Prosa andis väravasöödu.

Aksalu koduklubi SJK kohtus koduväljakul Turu Interiga ning teenis tänu Billy Ionsi seitsmenda minuti väravale minimaalse, 1:0 võidu, kirjutas Soccernet.ee.

Kahetised tunded on tõenäoliselt Prosal, kes läks statistikasse kirja resultatiivse sööduga, kuid meeskond Rovaniemi Palloseura pidi tunnistama võõral väljakul Ilvese 1:2 paremust. Vastased asusid kohtumist 32. minutil juhtima, viigi tõi 54. minutil tabloole Prosa söödust Jarkko Lähtenmäki. Otsustava värava lõi Ilves 65. minutil. Prosa viibis väljakul kõik 90 minutit.

Liigatabelis hoiab Rovaniemi klubi 12 meeskonna konkurentsis 40 punktiga viiendat positsiooni, SJK on kogunud ühe punkti vähem ning asub seitsmendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles