Jalgpalli otsepilt: Levadia otsustas Transi saatuse kuue minutiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 28. voorus alistas Tallinna Levadia koduväljakul suurelt 5:0 Narva Transi. Mängu saatus otsustati avapoolajal kuue minuti jooksul, kui 16. ja 18. minutil oli täpne Jevgeni Kobzar ning 22. minutil lisas kolmanda tabamuse Gando Biala. Teisel poolajal kasvatasid skoori Alan Gataov ja Kevin Kauber. Trans lõpetas mängu kümnekesi, sest 85. minutil sai teise kollase kaardi ja saadeti platsilt minema Rizvan Umarov.

Liigatabelis on liider Infonet 62 punktiga, Levadial on 59, Floral 57 ja Nõmme Kaljul 56 punkti. Trans on 30 punktiga kaheksandal kohal.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tallinna Levadia – Narva Trans

Laupäeval, 10. septembril kell 18.00 Tallinnas Kadrioru staadionil

Levadial on Transiga klaarida värske võlg, sest kaks nädalat tagasi jäädi võõrsil piirilinlastele 1:2 alla ja loovutati olulisi punkte. Trans on tänavu olnud Levadiale raske vastane, sest ka märtsis pidid tallinlased võõrsil 1:1 viigi nimel kõvasti vaeva nägema, mai alguses võideti aga kodus minimaalse skooriga 1:0.

Liigatabelis jääb Levadia tabelijuhist Infonetist maha kolme punktiga, Floraga ollakse ühel pulgal ja Nõmme Kaljust punktiga ees. Samas on Kaljul peetud Infonetist üks ja Florast-Levadiast kaks mängu vähem. Trans on kerkinud tabelis aegamööda aina kõrgemale ja võib unistada isegi viiendast kohast, millest jäädakse praegu kaheksa punkti kaugusele. Paide ja Tartuga käib aga punkt-punkti heitlus, üheksandal kohal olevast Pärnust on juba 14 punkti kaugusele rebitud.

Transi poolel jäävad kollaste kaartide tõttu mängust eemale Kirill Nesterov ja Igor Ovsjannikov.

Levadia peatreener Igor Prins: «Eelmises omavahelises kohtumises saime Narvas Transilt lüüa ja nüüd peame end koduväljakul tõestama. Ootame väga võitluslikku kohtumist. Laupäeval toimub Kadriorus Levadia perepäev ning loomulikult ootame kõiki meie klubi noormängijaid ja nende peresid meeskonnale kaasa elama!»

Levadia poolkaitsja Ilja Antonov: «Eelmise omavahelise mängu tulemus ei rahuldanud meid üldse. Pärast väikest pausi üritame uue jõuga edasi minna. Mängime nii laupäeval Kadriorus kui kõikides eelseisvates mängudes üksnes võidule. Ja muidugi ootame kõiki Levadia perepäeval osalejaid mängule kaasa elama ja meid toetama!»

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Meid ootab tõsine vastane ning tuleb raske mäng. Levadia kindlasti soovib revanši võtta. Anname kõike, et positiivset tulemust saavutada.»

Transi kaitsja Tanel Tamberg: «Meie eesmärk on võita. Miinus on selles, et mängus ei saa osaleda Igor Ovsjannikov ja Kirill Nesterov, seetõttu toimuvad mõned muudatused. Hakkame võitlema. Oleme heas vaimus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles