Aavo Põhjala: Martin Padar on jätnud Eesti sporti suure jalajälje

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Padar. Kimono veel seljas.
Martin Padar. Kimono veel seljas. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Sel nädalavahetusel Tallinnas toimuval judo MK-etapil tänatakse Martin Padarit, kes on otsustanud ametlikult karjääri lõpetada. Padari karjääri tipphetkedeks jäid Euroopa meistrivõistluste kuldmedal, neli hõbedat ja neli pronksi. Lisaks võitis ta kaheksa MK-etappi ja osales kahtedel olümpiamängudel.

«Kindlasti on Martin jätnud nii Eesti judosse kui ka sporti väga suure jalajälje. Miks see ärasaatmine nüüd nii hilja toimub? Martin lihtsalt ise ei ole otsustanud enne kui nüüd, et ta ikkagi lõplikult tippspordist lahkub,» vahendab ERR Sport Eesti Judoliidu presidendi Aavo Põhjala sõnu Vikerraadiole.

«Kus võiks olla veelgi sümboolsem saata Martinit ära kui sellisel rahvusvahelisel võistlusel, kus on hästi palju külalisi, kindlasti treenereid, kes teda tunnevad ja isegi mõned treenerid on tulnud siia ainult sellepärast, et Martini kätt pigistada ja talle häid sõnu öelda,» lisas Põhjala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles