Kalev sõlmis lepingu Arbetiga ja laenas Moskva CSKAst mängujuhi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (keskel) mängus Minski vastu
Gregor Arbet (keskel) mängus Minski vastu Foto: Eero Vabamägi

Korvpalliklubi Kalev/Cramo andis oma koduleheküljel teada, et sõlmis lepingu klubi kauaaegse mängija Gregor Arbetiga. Ääremängija on väikste eranditega kuulunud meeskonda juba alates 2000. aastast ning oli meeskonna üks põhitegijaid ka eelmisel aastal. 

Ühisliigas jäi meeskonna kapteni saagiks 10,4 punkti, 3,4 lauapalli ja 1,5 resultatiivset söötu mängu kohta. Arbetil jääb hooaja algus küll paraku vahele, kuna ees ootab pisike operatioon, millest taastumine ei tohiks siiski liiga pikalt võtta, kirjutab klubi oma kodulehel.

Teiseks klubiga liitujaks on Aleksander Gavrilov, kes tuleb laenulepingu alusel rendile Moskva CSKAst. 20-aastane mängujuht sõlmis Venemaa hiidklubiga hiljuti pika 3+2 lepingu, olles üles kasvanud CSKA enda noortesüsteemist. Ometi otsustati mängija arengut silmas pidades noor andekas mängumees aastaks rendile anda, kuna tema positsioonil on Euroliiga tippklubi juba väga hästi mehitatud.

Eelmisel hooajal mängis Gavrilov põhiliselt CSKA duubli eest, kogudes keskmiselt 10,9 punkti, 2,6 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu mängu kohta. 2015. aasta suvel esindas 193 sentimeetrit pikk mängujuht Venemaa U20 koondist, olees meeskonna üks parimaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles