Põlva Serviti pudenes eurosarjas konkurentsist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängijad.
Põlva Serviti mängijad. Foto: AFP / Scanpix

Valitsev Eesti käsipallimeister Põlva Serviti kaotas EHF-i karikasarja esimese ringi korduskohtumises Timisoara SCM CH CSU Politehnicale 21:25 (10:14) ning langes üldskooriga 43:51 konkurentsist välja.

umeenia mullune pronks, kes oli avamatši kodus võitnud 26:22, haaras Põlvas mänguohjad pärast esimest veerandtundi, kui keeras 4:6 kaotusseisu 10:6 eduks, ning tagasi enam ei vaadanud. Serviti poolelt viskasid Kristjan Muuga, Raiko Rudissaar ja Serhi Ljubtšenko neli, Sander Sarapuu, Hendrik Varul, Henri Sillaste ja Henri Hiiend kaks ning Roman Aizatullov ühe värava. Politehnica resultatiivseimad olid Marko Lasica kaheksa ja Filip Lazarov seitsme tabamusega.

Enne korduskohtumist rõhutas Serviti peatreener Kalmer Musting, et pallikaotuste arvu tuleb vähendada ning ootas noorematelt meestelt suuremat panust kui Rumeenias. «Tegime ikkagi lubamatult palju tehnilist praaki,» tõdes Musting. «Eksisime 1-1 olukordades ning mehed olid hädas realiseerimisega. Samuti jätab meil endiselt soovida positsioonirünnak.»

Mustingu hinnangul väärisid rumeenlased edasipääsu. «Kui korduskohtumise esimene veerandtund välja jätta, siis ei kujutanud me neile suurt ohtu,» sõnas Musting. „Meil olid imeväikesed edasipääsuvõimalused, mida me ei suutnud ära kasutada.“

Politehnica kohtub teises ringis mullu Norra meistrivõistlustel põhiturniiri võitnud, kuid seejärel veerandfinaalis kaotuse vastu võtma pidanud OIF Arendaliga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles