Sokk: olime veidike fookusest väljas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk tõdes, et hoolealuste jaoks kujunes kolmas järjestikune välismäng raskeks katsumuseks. Samas oli Valgevenel see kolmas järjestikune kodumäng. «Nad on saanud kodus olla ja mängudeks valmistuda. Seepärast tundusid nad ka füüsiliselt paremad, kui esimesel mängul Tallinnas,» rääkis Sokk pärast EM-valikturniiril võõrsil Valgevenelt 63:79 kaotusmängu.

«Ise olime veidike fookusest väljas ning ühel hetkel ei teinud me platsil enam häid otsuseid, viskasime korvi alt mööda ja tegime pallikaotusi,» nentis Sokk. «Valgevene pani aga kolmandal veerandajal mitu rasket kolmest sisse ja sealt läks vahe suuremaks.»

Soku sõnul üritati veel 12-13-punktilises kaotuseisus olles mängida võidu peale, kuid see viis hoopis vahe suurenemiseni ning korraga oli vahe suurem, kui Tallinnas võidetud 9 punkti.

«Eks lõpus oli õnne ka, aga eks me enne seda tegime ise ka halbu otsuseid,» leidis Sokk.

Eestil oli 19-punktilises kaotusseisus võimalus viimaseks rünnakuks, mis lõppes Reinar Halliku kolmesega.

Eesti peab järgmise mängu juba kolmapäeval, kui kodus minnakse vastakuti Portugaliga.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles