Inglismaa kõrgliiga jalgpallur meenutas, kuidas ta kogemata hobuse ostis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leroy Fer
Leroy Fer Foto: DARREN STAPLES/REUTERS

Inglismaa kõrgliigas Swansea City eest jalgpalli mängiv hollandlane Leroy Fer rääkis loo, kuidas tal kogemata õnnestus osta hobune.

Juhtum leidis aset ajal, mil 26-aastane Fer mängis veel Hollandi kõrgliigas Twente eest. «Üks mu sõber kutsus mind oksjonile, kus müüdi võistlushobuseid. Mõne hind küündis lausa 500 000 euroni. See oli minu jaoks täiesti uus kogemus. Ühel hetkel tuli müüki hobune, mille hind oli 30 000 eurot. Ta polnud küll parim, kuid nägi siiski hea välja,» kirjeldas Fer seika.

«Olin oma telefonis ning kuulsin, et keegi ütles 30 000 eurot. Tõstsin käe ja ütlesin, et see on mulle. Arvasin, et hind läheb üles. Olin jätkuvalt oma telefonis ning ühtäkki hakati lugema: esimest korda, teist korda.. Küsisin, et kas seda loetakse mulle? Kõik vastasid ümberringi «jah»,» jätkas Fer.

Fer võitiski oksjoni, kuid probleem seisnes selles, et ta elas korteris. Täpsemalt paar korrust üleval pool oksjoni toimumiskohast. «Ma pidin püsti tõusma. Mäletan, et higistasin palju, ma ei tahtnud hobust. Elasin ju ikkagi korteris. Helistasin siis kallimale ja teatasin, et ostsin hobuse. Pidin seda talle mitu korda ütlema.»

«Talle muidugi hobused meeldisid ning olime kunagi ka naljatanud, et ühel päeval ostan talle hobuse. Õnneks umbes kümme minutit hiljem tuli üks mees mu juurde ning küsis, kas ma tõesti tahan seda hobust. Ta pakkus mulle 35 000 eurot, nii et teenisin kasumitki,» meenutas Fer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles