Ibrahimovic võib Prantsusmaa tippklubi kohtusse kaevata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Suvel Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubist Manchester Unitedisse siirdunud ründaja Zlatan Ibrahimovic avaldas sellel nädalal antud intervjuus, et Prantsusmaa tippklubi on talle endiselt võlgu. Rootsi ajakirjanduse väitel käib jutt miljonitest eurodest.

SFR Sport intervjueeris Ibrahimovici ja uuris talt, mida mees PSGs oldud ajast enim igatseb. Vastus tuli veidi ootamatu: «Oma viimast palka.» Ajaleht Expressen asus olukorda uurima ning selgus, et võlg on suurem, kui viimase kuu töötasu. Väidetavalt võlgneb PSG oma endisele ründajale 28 miljonit Rootsi krooni ehk umbes 3 miljonit eurot. Viimase kuue kuu jooksul teenis Ibrahimovic Pariisi klubis umbes 1,5 miljonit eurot kuus.

Kui asi lähiajal ei lahene, siis ei välista Ibrahimovic ka kohtusse pöördumist. PSG väidab samal ajal, et rootslane pole kõigile vajalikele dokumentidele allkirja andnud ning kui see tehtud saab, siis makstakse võlg tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles