Rossi ja Lorenzo läksid pressikonverentsil tuliselt vaidlema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi (vasakul) ja Jorge Lorenzo
Valentino Rossi (vasakul) ja Jorge Lorenzo Foto: SCANPIX

San Marinos toimunud MotoGP etapil läksid võistluse järel raksu Yamaha piloodid Valentino Rossi ja Jorge Lorenzo. Põneva heitluse pidanud mehed said lõpuks vastavalt teise ja kolmanda koha, võitis Hondal kihutav Dani Pedrosa.

Sõidu päris alguses möödus Rossi Lorenzost üsna agressiivse manöövriga ja pressikonverentsil tekkis meeste vahel tuline vaidlus. «Kui te küsite minu käest selle möödasõidu kohta, siis järelikult te juba teate, et see oli agressiivne. Vastasel juhul te isegi ei küsiks seda. Jah, minu arvates oli see agressiivne. Tal ei olnud vaja minust just sel hetkel mööduda, kuid see on tema stiil. Teised piloodid mööduvad palju puhtamalt,» ütles Lorenzo.

«See pole tõsi. Püüa järgmine kord asja rohkem jälgida,» vastas Rossi. Lorezo läks aga rohkem keema: «Kui ma poleks enda ratast püstiasendisse sättinud, siis oleks me kukkunud. Võib-olla sina oleks ehk püsti jäänud, kuid mina kindlasti mitte.»

Rossi imestas: «Millest sa räägid? See on vale. Ka sina möödud alati agressiivselt.» Seejärel tahtis Lorenzo kuulda konkreetset näidet. «Mulle ei tule praegu ühtegi olukorda meelde. Kui sa vaataks pilte ja videoid, siis näeksid, et oled nii teinud sada korda,» vastas Rossi.

Lõpuks lubasid mehed konkreetse intsidendi piltidelt üle vaadata ja leppisid kokku, et antud olukorras jäädakse eriarvamusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles