Jalgpalli otsepilt: Tarvas pidi koduplatsil tunnistama Paide paremust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas kohtusid täna Rakveres sealne Tarvas ja Paide Linnameeskond. Liigatabelis kahe punktiga kindlalt viimast kohta hoidev Tarvas jäi kaotusseisu 23. minutil, kui Paide poolt skooris Vjatšeslav Zahovaiko. Rohkem väravaid täna ei löödud ja nii sõitsid külalised koju 1:0 võiduga.

Postimees tõi kell 18.00 Rakvere linnastaadionil algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Rakvere Tarvas - Paide Linnameeskond

Esmaspäeval 12. septembril kell 18.00 Rakvere linnastaadionil

Viimati mängisid Tarvas ja Paide kuu aega tagasi ning siis sai kodumeeskond Paide oma meistriliiga ajaloo suurima võidu, klohmides külalisi koguni 7:0. Kaks väravat lõid nii Sander Sinilaid kui ka Omar Elhussieny, liiga suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko piirdus seejuures vaid ühe penaltiga.

Väravaterohked on olnud kõik nende meeskondade omavahelised kohtumised, kuid seda ennekõike Tarva kaitseliini arvelt. Avamängu võitis Paide 5:0 ja teise 4:2, viimases kohtumises hiilgas oma selle hooaja järjekordse kübaratrikiga Zahovaiko. Ka tänasele mängule tuleb ründaja hea hoo pealt, sest nädalavahetusel kostitas ta kolme tabamusega Pärnu Linnameeskonda. Tarvas pidi samuti oma silmaga pealt nägema vastasmeeskonna mängija kübaratrikki, sest Tartu Tammeka võitis neid Kaspar Pauri kolme värava toel reedel 5:0.

Liigatabelis võitleb Paide viienda koha eest, sest seda hoidvast Sillamäe Kalevist jäävad nad praegu maha vaid kolme punktiga. Paide selja taga seitsmendal kohal on omakorda kolme punkti kaugusel Tammeka, viie punktiga jääb järvamaalastest maha Narva Trans. Tarvas on kogunud senise hooajaga kaks viigipunkti ja asub kindlalt viimasel tabelireal, üheksandal kohal olevast Pärnust lahutab neid 14 punkti.

Tarvast ei saa täna aidata kohtumises Tammekaga punast kaarti näinud Kaarel Saar, Paidel sunnitud puudujaid ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles