Pinnonen viskas viis väravat, kuid meeskond kaotas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen Eesti koondist esindamas.
Mikk Pinnonen Eesti koondist esindamas. Foto: Eesti käsipalliliit

Saksamaa tugevuselt teises liigas mängivad eestlased teenisid nädalavahetusel võidu, viigi ja kaotuse. Islandi kõrgliigas tegi Mikk Pinnonen hea mängu, kuid meeskonda võidule aidata ei suutnud.

Jürgen Rooba viskas kolm väravat, kui HSG Nordhorn-Lingen sai Saksamaa esiliigas 33:28 jagu TUS N-Lübbeckest. Karl Roosna sai kirja ühe tabamuse, kui TUSEM Essen viigistas võõrsil 23:23 TV Emsdetteniga. Janar Mägi tööandja EHV Aue sai kodus valusa 19:20 kaotuse DJK Rimparilt. Mägi koosseisu ei kuulunud. Tabelis on TUSEM kolme punktiga 9., Nordhorn-Lingen kahe punktiga 12. ja Aue kahe punktiga 13.

Islandi kõrgliiga avavoorus jäi mullune hõbedameeskond Afturelding Selfossile alla 25:32. Pinnonen viskas Aftureldingi kasuks viis väravat.

Šveitsi käsipallikarikavõistluste avaringis sai Stäfa Lakers lisaajal 33:31 jagu STV Badenist. Marius Aleksejev seisis Lakersi puurisuul avapoolajal. Marius Lepp viskas kolm väravat.

Taavi Tibar viskas kaks väravat, kui Siuntio sai Soome kõrgliiga avavoorus 27:26 jagu Åbo IFK-st. Sten Toomla arvele jäi kolm väravat kui Grl IFK (endise nimega Kauniaineni West) viigistas 20:20 Vantaa Atlasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles