Meistriliiga parimaks valiti suurepärase alguse teinud Arbeiter

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Arbeiter
Argo Arbeiter Foto: FC Flora

Eesti jalgpalli meistriliiga augustikuu parimaks treeneriks valiti suurepäraselt alustanud FC Flora uus juhendaja Argo Arbeiter.

Flora teenis eelmisel kuul 6 võitu ja 1 viigi, ise löödi 27 väravat ja endale lasti lüüa 7, kokku teeniti 19 punkti, millega oldi selgelt kuu parim meeskond. Nõmme Kalju kogus augustis 14, FC Infonet 11, Narva Trans ja FC Levadia 10, Paide Linnameeskond ja Sillamäe Kalev 7, Pärnu Linnameeskond 6, Tartu Tammeka 3 ja Rakvere Tarvas 1 punkti.

Parimaks mängijaks valiti FC Flora paremkaitsja Gert Kams, kes tegi algusest lõpuni kaasa kuues kohtumises, lõi 3 väravat ja andis 2 tabamuseni viinud söötu.

Premium liiga kuu parimad saavad tänavu auhinnaks meened, mis on valmistatud Eesti Kunstiakadeemia (EKA) tudengite poolt. Samuti on parimatele auhinna välja pannud Postimees ja A. Le Coq.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles