Anu Ennok EM-valikmängude eel: kogu võistkonnaga tassime

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Jaanus Lensment

Eesti naiste võrkpallikoondis mängib kahel nädalavahetusel järjest EM-valikmängude teist ringi, kus meie vastasteks on Ungari, Soome ja Poola. Kogenud mängija Anu Ennok ütles tänasel pressikonverentsil, et kuigi minnakse mängima ilma mitme liidrita, on kõik naiskonna liikmed valmis oma panust andma.

Võrreldes kevadel peetud mängudega on Eesti ridadest puudu välismaal klubihooajaks valmistuv Anna Kajalina, kogenud Mari-Liis Graumann ja võrkpallist pausi võtnud Polina Bratuhhina-Pitou. Koondise peatreener Marko Mett ütles, et seniste liidrite rolli peaksid suutma täita eelkõige Nette Peit, Kristiine Miilen ja Kertu Laak.

Kuigi ka Ennok ütles, et mitme olulise mängija puudumise tõttu on seekord meie naiskonnal kogemust vähem, siis olukord on igati normaalne. «Kõik koos tassime võistkonda,» rääkis Ennok. «Kogemusest on meil tõesti puudu, aga kuskilt peabki seda ju saama,» andis ta mõista, et eesootavad mängud ongi heaks proovikiviks noorematele. «Meie 12 mängijat on kõik valmis oma panust andma. Ka neil, kes pole kogu aeg platsil, on oma kindel roll täita,» lisas Ennok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles