Eesti koondise peatreener: kontrollmängude põhjal lõplikku ülevaadet seisust ei saanud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskonna peatreener Marko Mett keskel, mängijad Enu Ennok (vasakul) ja Julija Mõnnakmäe.
Eesti naiskonna peatreener Marko Mett keskel, mängijad Enu Ennok (vasakul) ja Julija Mõnnakmäe. Foto: Jaanus Lensment

Eesti naiste võrkpallikoondise peatreener Marko Mett, kelle hoolealused asuvad mängima Euroopa meistrivõistluste valiksarja teist ringi, tunnistas tänasel pressikonverentsil, et kuna Eestit peetakse neljases alagrupis kõige nõrgemateks, saab turniirile minna pingevabalt.

Eesti naiskond kohtub teises ringis kahel turniiril Ungari, Poola ja Soomega. Kontrollmänge peeti kodusel turniiril Kohila naiskonna, Läti koondise ning Rootsi naiskonna Lindesberg Volley'ga, vahetult enne valikmänge alistati kodus veel kolmel korral Rovaniemi võistkond. «Seis on täiesti normaalne,» ütles lõppeva treeningtsükli järel Mett. «Loomulikult oleksime tahtnud tugevamaid sparringupartnereid, sest praegu me kontrollmängude põhjal täit selgust ei saanud, mis seisus oleme. Oleks tahtnud kelleltki ikka sugeda saada,» tunnistas koondise peatreener.

Metti sõnul ei saa eestlannadel sel nädalavahetusel Ungaris ega järgmisel nädalavahetusel Poolas kerge olema, kuid midagi hullu ei tohiks samuti ees oodata. «Eks kõik meid autsaideriteks peavad, aga selle võrra saamegi pingevabalt mängida. Meie jaoks on juba teises ringis mängimine saavutus omaette ja iga geimi- või mänguvõit oleks boonuseks. Eks lähmegi mängima geim-geimi ja mäng-mängu haaval,» võttis Mett olukorra kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles