PSG ja Arsenal mängisid viiki, Barcelona ja Bayern korraldasid väravatesaju

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/CHRISTOPHE SAIDI/SIPA

Jalgpalli Meistrite liiga hooaeg algas tõeliselt resultatiivselt – seitsme mängu peale löödu kokku 22 väravat. Suure panuse andsid sellesse Barcelona ja Müncheni Bayern, kes alistasid oma vastased vastavalt 7:0 ning 5:0. C-alagrupi mäng Manchester City ja Mönchengladbachi Borussia vahel lükati suure vihmasaju tõttu edasi.

Barcelona sai Glasgow Celticust jagu 7:0. Kolm väravat sai enda arvele kirja Lionel Messi, kahel korral oli täpne Luis Suarez. Jala said valgeks ka Andres Iniesta ning Neymar.

Müncheni Bayern võitis 5:0 Venemaa klubi FC Rostovit. Mänguskoori avas penaltist poolakas Robert Lewandowski, poolaja lõpus duubeldas eduseisu Thomas Müller. 21-aastane Joshua Kimmich lõi teisel poolajal kaks väravat, 5:0 võidu kindlustas sakslastele Juan Bernat.

A-alagrupi põnevusmängus leppisid PSG ja Arsenal 1:1 viiki. Uruguai koondislane Edinson Cavani viis kodumeeskonna PSG juba avaminutil 1:0 juhtima. Ta omas mängujooksul veel mitmeid väga häid võimalusi, kuid ei suutnud rohkem skoori teha.

Hoopis Arsenal oli see, kes tänu Alexis Sanchez 78. minuti väravale mänguseisu 1:1 viigistas. Kohtumise lõpu eel teenisid PSG Marco Verratti ning Arsenali Olivier Giroud rumalasti oma teised kollased kaardid ning nad saadeti platsilt minema.

Tänased mängud:

A-alagrupp:

FC Basel - Razgradi Ludogorets 1:1 (90' Steffen -  45' Cafu)

PSG - Arsenal 1:1 (1' Cavani - 78' Sanchez)

B-alagrupp:

Benfica - Besiktas 1:1 (12' Cervi - 90' Talisca)

Kiievi Dünamo - Napoli 1:2 (26' Garmash - 36', 45' Milik)

C-alagrupp:

Barcelona - Celtic 7:0 (3', 27', 60' Messi, 75', 88' Suarez, 50' Neymar, 59' Iniesta)

Manchester City – Mönchengladbachi Borussia (Lükati edasi!)

D-alagrupp:

Müncheni Bayern - FC Rostov 5:0 (28' Lewandowski, 45' Müller, 53', 60' Kimmich, 90' Bernat)

PSV Eindhoven - Madridi Atletico 0:1 (43' Niguez)

Tagasi üles