Naiste koondislased välismaal: Zlidniselt Ungaris värav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Zlidnis (nr 15).
Inna Zlidnis (nr 15). Foto: Toomas Tatar

Möödunud nädal oli naiste koondislaste jaoks tegus, kuid kahjuks mitte kõigi jaoks rõõmustav - eestlannade saldoks jäi üks võit ja neli kaotust.

Hea päev palliplatsil oli Inna Zlidnisel ja Ungari kõrgliiga klubil Ferencvarosil, kes alistasid Ujpesti naiskonna lausa 8:1. Zlidnis mängis kaasa terve kohtumise ning sai kirja nii värava kui väravasöödu. Neljast mängust saadud nelja võiduga asub Ferencvaros kindlalt tabelis esikohal.

Soome kõrgliigas kohtus Signy Aarna klubi Kuopio Pallokissat oma lähima jälitaja HJK naiskonnaga. Mängu ainus värav sündis 52. minutil, kui HJK mängija Tia Hälinen selle Kuopio väravavõrku lõi. Aarna tegi kaasa 90 minutit. Liigatabelis on Pallokissat neljandal kohal 35 punktiga, HJK nende järel 32 punktiga. Kolmandast kohast on Kuopio 5 punkti kaugusel.

Pille Raadik ja Aland United võõrustasid tabeli teist naiskonda TPS-i. Avapoolajal kummalgi naiskonnal väravaid lüüa ei õnnestunud, kuid 51. minutil avasid skoori külalised. Oma teine värav lisati 66. minutil. Aland suutis minut enne normaalaja lõppu ühe värava ka tagasi lüüa, kuid enamaks jõudu ei jätkunud ning vastu tuli võtta 1:2 kaotus. Aland asub liigatabelis kuuendal kohal 27 punktiga.

Kaire Palmaru ja Fotbollaget Fart pidid Norra esiliigas alla vanduma tabeli kolmandale naiskonnale Byasenile. Esimesel poolajal suutis Byasen lüüa ühe värava ning 48. ja 79. minutil lisati veel kaks, tehes lõppseisuks 3:0. Palmaru pääses mängu 72. minutil.

Hooaeg algas ka Getter Laari koduklubi FC Metz Algrange’i jaoks, kui Prantsusmaa kõrgliigas võõrustati mullust pronksmedalivõitjat Montpellier naiskonda. Kahjuks pidi Metz tunnistama vastaste 5:0 paremust. Laar kaotusmängus platsile ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles