Sergei Terehhov: ei mäleta, millal viimati nii halvasti mängisime

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju abitreener Sergei Terehhov lausus pärast mannetut 0:3 kaotust Levadiale, et tegemist võis olla Kalju selle hooaja halvima mänguga. «Eriti esimene poolaeg – ma ei mäletangi, millal viimati nii halvasti mängisime. Oli küll koondisepaus, kus saime hinge tõmmata, aga samamoodi mängis Levadia kolm päeva tagasi,» tõdes Terehhov.

«Levadia mängis meid üle. Meil ei olnud piisavalt kompaktsust, meie poolt kaks individuaalset viga veel otsa. 2:0 tuli nii, et me ei jõudnud isegi midagi muuta. Sellest seisust ei õnnestu igas mängus välja tulla – Flora vastu suutsime, seekord mitte,» lisas ta.

Kalju tõi juba avapoolajal rünnaku parandamiseks mängu Tarmo Neemelo, kuid see ei muutnud suurt midagi. Lisaks pidi reievigastuse tõttu poolajal mängust lahkuma keskkaitsja Maximiliano Ugge, samuti jäi trauma tõttu kohtumisest eemale Artur Valikajev. «Mõned päevad veel ja uus mäng ootab, kaua aega pole. Usun, et kullajooksust pole me maha jäänud, kõigil on veel võrdselt mänge mängida,» sõnas Terehhov.

Teistes kohtumistes alistas Sillamäe Kalev kodus 4:2 Pärnu Linnameeskonna, Narva Trans oli samuti kodus ja samuti 4:2 parem Tartu Tammekast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles