Pavel Marin: Kalju oli täna täiesti null

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju - Tallinna Levadia. Vasakul Pavel Marin, paremal Andrei Sidorenkov.
Nõmme Kalju - Tallinna Levadia. Vasakul Pavel Marin, paremal Andrei Sidorenkov. Foto: Sander Ilvest

Levadia poolkaitsja Pavel Marin lausus pärast 3:0 võitu Nõmme Kalju üle, et saadud hea emotsiooniga tahetakse minna tiitlit võitma.

«Oli madala tempoga mäng, Kalju magas täiesti ja meie olime natuke ärkvel,» leidis kolm kuud kaitseväeteenistuses veetnud ja nüüd taas algkoosseisu kuulunud Marin. «Kalju oli täiesti null täna! Iga mäng on praegu väga tähtis. Usun, et selle hea noodiga paneme lõpuni välja – eesmärk on meistritiitel, kõik muu on negatiivne tulemus.»

Marin kinnitas, et saab nüüd taas jalgpallile pühenduda. «Tegelikult olen veel märtsi lõpuni sõdur, siis saan reservi. Praegu teen trenni, see on minu ülesanne,» täpsustas Marin. «Arvasin, et kaitsevägi on sportlasele kerge, aga tegelikult see ei olnud üldse nii. Kuuest kümneni oli kogu aeg tegevust – ei olnud kerge. Näiteks lõpurännak oli minu jaoks väga raske, kõik valutas, aga panin lõpuni. Elus pole selliseid asju, millega ei saa hakkama! Ja kõige parem asi kaitseväes – seal sa saad aru, et 24 tundi on väga suur aega, sellega jõuab väga palju teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles