Rõõmu otsiv Reim annab võimaluse ka Ojamaale, Kingile ja Lutsule

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise värske peatreener Martin Reim tunnistas tänasel pressikonverentsil, et esmaseks eesmärgiks on üles leida rõõm ja sära. Mängijad peavad taas nautima väljakul viibimist ja Eesti koondise esindamist.

«Mingeid muutusi on vaja, et asi rööbastele saada,» tunnistas Reim. «Järgmiseks mänguks aega väga palju ei ole (Eesti kohtub 7. oktoobril MM-valikmängus Gibraltariga). Meie esimene eesmärk on rahvani tuua parem mängupilt. On vaja, et mängus oleks rõõm ja sära. Eesti koondis ei lähe ühtegi mängu kaotama.»

«Jalgpall on emotsionaalne mäng. See on üks kindlaid asju. Taktikaliselt võib kõik ju selgeks teha, aga kui emotsiooni ei ole, siis ei pruugi asjad töötada,» lisas ta.

Reim tunnistas, et seoses uue töökohaga oli tal esimene kohtumine eelmise nädala reedel ja seejärel on asjad käinud juba kiiresti. Nüüd ootab Reimi ees Eesti koondislastega kohtumine ja teiste seas plaanib ta külastada ka Henrik Ojamaad, Tarmo Kinki ja Siim Lutsu. Nimetatud mehed ei mahtunud teatavasti eelmise juhendaja Magnus Pehrssoni valikusse.

«Vara on öelda, kas nad on edaspidi koondises või mitte. Kindlasti on võimalus koondist esindada kõigil, kes seda väga tahavad ja on valmis ise panustama,» tõdes Reim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles