Eesti maadleja jõudis MMil esikümnesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlus.
Maadlus. Foto: Tairo Lutter

Gruusia pealinnas Tbilisis toimuvatel kadettide maailmameistrivõistlustel maadluses tegi hea tulemuse veel õpilaste vanuseklassi kuuluv kreeka-rooma maadleja Raoul Aho Leitham.

Kehakaalus -69 kg võistlev Leitham (Korrus3) oli kvalifikatsiooniringis vaba, seejärel võitis 1/8 finaalis Dimitrios Nikolaidist (Kreeka) ülekaalukalt 9:1. Veerandfinaalis tuli meie noormaadlejal alla vanduda tasavägises kohtumises tänavusele kadettide EM-i pronksile Artsjom Valakovitšile (Valgevene) punktidega 0:2.

Kokkuvõttes suurvõistluste debütandile Raoul Aho Leithamile igati tubli 10. koht 25 riigi osaleja hulgas.

Hans Uku Leitham (Korris3), kohtus kehakaalu -76 kg kvalifikatsiooniringis Parviz Muminoviga (Usbeki). Vastu tuli võtta valus kaotus võrdsete punktidega 5:5, kusjuures veel kuni veel viimaste sekunditeni juhtis meie sportlane 5:1. Kokkuvõttes Hans Ukule 13.koht.

Kehakaalus -63 kg kaotas Jegor Jakovlev (SK Tapa) kvalifikatsiooniringis Ryoma Anrakule (Jaapan) 0:3 ja pidi leppima 19. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles