Tänak saab järgmisel hooajal nautida liidri staatust tipptiimis?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Tänavu autoralli MM-sarjas DMACKi ridades kihutav Ott Tänak on wrc.com’i teatel järgmisel hooajal sõitmas taas M-Spordi meeskonna ridades. Kui Tänak hakkab taas kihutama M-Spordi tiimis, siis see oleks eestlase jaoks kolmas kord nende esindusvõistkonnaga liituda.

Eelmisel hooajal M-Spordi esindusmeeskonda esindanud Tänak langes seejärel võistkonnast välja, kuid on tänavu DMACKi rehvidel kihutades näidanud head kiirust. See peaks olema piisav, et eestlane tõuseks uuel hooajal M-Spordi esipiloodiks, kirjutab wrc.com. Tänak on praeguseks testinud juba ka järgmise hooaja Ford Fiestat.

Tänaku tiimikaaslaseks peaks järgmisel hooajal olema prantslane Eric Camilli, kellel on tiimiga kehtiv leping olemas.

Seega peab hakkama endale uut töökohta otsima norralane Mads Östberg. Samas olevat õhus ka võimalus Östbergi jätkamiseks, kuna tema poolt tuleks tiimi kaasa korralik rahapatakas. Norralase kahjuks räägivad aga keerulised ja pingelised suhted tiimi juhtkonnaga.

M-Spordi ridades sooviks taas kihutada ka Elfyn Evans, kuid temale ei pruugi kohta lihtsalt jaguda ja lisaks ei ole tal võimalusi tuua tiimi kaasa ka rahalisi vahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles