Neymarile pakuti klubivahetuse eest muinasjutulisi rikkusi

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

24-aastane brasiillasest jalgpalliäss Neymar sõlmis hiljuti FC Barcelonaga viie aasta pikkuse lepingupikenduse, kuid eelnevalt üritas PSG teda muinasjutuliste rikkustega üle külvata ja enda ridadesse meelitada.

Hispaania ajaleht Marca ja brasiillase agent Wagner Ribeiro selgitasid, et Neymar, jalgpalluri isa ning PSG boss Nasser Al-Khelaifi kohtusid Ibizal ja rääkisid võimalikust klubivahetusest.

Neymarile pakuti viie aasta pikkuse lepingu eest 50 miljonit eurot, reisimiseks eralennukit ning osalust mitmes mainekas hotelliketis.

Ründaja kaaluski pakkumist ning seejärel leidis Sao Paulos aset veel teinegi kohtumine.

«Al-Khelaifi selgitas, et maksude pärast ei pea muretsema ning ta oleks pika puuga tiimi suurima palgaga mees. Barcelonas ei juhtuks seda kunagi,» selgitas Ribeiro ESPN Brasiiliale. «Ütlesin Neymarile, et ta oleks niimoodi maailma kõige rikkam jalgpallur. Ta jäi aga Barcelonasse, kuna ta on seal õnnelik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles