Tiit Sokk: tahtsime Portugali võimalikult palju suruda ja plaan töötas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondis võitis EM-valiksarja D-grupi viiendas voorus kindlalt Portugali 82:63 ja tõusis kolme võidu ja kahe kaotuse peale.

Eesti koondise peatreeneri Tiit Soku sõnul tegi Eesti kaitses üldiselt seda, mis pidi. «Poisid olid tublid, sest mitme kaotuse pealt tekkis pingeid ja need oli vaja maha saada. Meil oli alguses keeruline, ei saanud oma mängu käima,» ütles ta pärast kohtumist.

«Aga meil oli kindel plaan, et tahtsime Portugali suruda nii palju kui võimalik, et nad korvi alla palli suruda ei saaks. Üldiselt saime sellega hakkama. Konkreetset murdehetke polnud, saime lihtsalt palle sisse ja energiat oli rohkem,» lisas Sokk.

Et finaalturniirile pääseda, tuleks laupäeval Tartus võita Poolat ja loota, et korvide vahe oleks piisavalt hea. «Teame, et Poolat on vaja võita, aga isegi see ei pruugi meid kindlalt finaalturniirile aidata. Peame nüüd rahulikult valmistuma ja laupäeval endast kõik andma,» tõdes juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles