Kalev/Cramo palkas endise Miami Heati ja Golden State’i mängumehe

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mickell Gladness (vasakul) Miami Heati särgis.
Mickell Gladness (vasakul) Miami Heati särgis. Foto: SCANPIX

Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Alar Varrak vihjas esmaspäeval ja teisipäeval antud intervjuudes, et meeskond on lähedal teisegi keskmängija värbamisele. 

Nüüd on selge, et meeskonnaga liitub 30-aastane ja 211 cm pikkune NBA-kogemusega Mickell Gladness. Varraku lootuste kohaselt lisab Gladness korvi alla kogemust ja kindlust eeskätt kaitses. Gladness on läinud ajalukku, kui NCAA rekordiomanik ühes mängus pandud blokkide arvestuses – 16 (Shawn Bradley ja David Robinsoni ees).

Gladness on NBAs mänginud kokku 26 kohtumist. Hooajal 2011/12 kandis ta Miami Heati ja Golden State Warriorsi särke ning sai kirja kokku 56 punkti, 58 lauapalli ja 20 blokki. Pärast seda on ta mänginud D-liigas, Austraalias, Uus-Meremaal, Iisraelis ja Argentiinas. Enne NBA-d pallis ta ühe hooaja ka Hollandis. 2010. aastal tuli ta D-liiga meistriks, 2013. aastal mängis finaalis.

Ülikooli-karjääri veetis ta Alabama A&M University’s, olles ainsaks sellest koolist NBAsse jõudnud mängumeheks. Ülikoolikarjääri keskmised näitajad: 7,3 punkti, 7 lauda ja 4,7 (!) blokki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles