Hallik otsustavast mängust: Tartus on isegi minusugusel paksul hea joosta

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik sai eilses mängus tegutseda endale omaselt.
Reinar Hallik sai eilses mängus tegutseda endale omaselt. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise kindlas võidus Portugali üle oli vägagi nähtav roll keskmängijal Reinar Hallikul. Populaarne viskemasin sai lõpuks kirja kaheksa punkti, mida pole küll otseselt palju, aga neist kõik tulid otsustaval kolmandal veerandajal, kui Eesti vahe sisse sai.

«Vahet pole tegelikult, kes sisse paneb, aga igatahes saime hea emotsiooni kätte ja siis oli juba kõigil lihtsam. Tegelikult sain isegi mõne kahese sisse! Tuleb välja, et ma ei panegi ainult kolmeseid!» naeris heatujuline Hallik pärast kohtumist.

Pärast pikka ja rasket välismängude turneed oli ka Portugali vastu esimene poolaeg krobeline, aga siis suuris Eesti parema mänguklassi maksma panna. «Meil oli energiat isegi päris palju ja plaan oli neid kõvasti suruma hakata. See mõte toimis, saime kodupubliku ka taha ja vägeva emotsiooni üles. Seda siin mängus vaja oligi,» rääkis uuel hooajal Pärnu ridadesse kuuluv Hallik.

Eelmise hooaja lõpetas ta aga Tartus ja just seal peetakse EM-valikturniiri viimase vooru kohtumine, mis võib otsustada Eesti pääsemise 2017. aasta finaalturniirile. «Tuleb mäng elu ja surma peale. Meil on võita väga palju ja loodame, et tuleb ära. Tartu saal on nüüd mulle tuttav ja loodame, et tuleb palju rahvast. Isegi minusugusel paksul on Tartus hea emotsiooni pealt mõnus joosta,» lausus Hallik heatujuliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles