Vormel-1 sarjast lahkuv Massa: hetkel on jätkamiseks kolm võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Brasiillane Felipe Massa, kes lahkub käimasoleva hooaja järel vormel-1 sarjast, andis mõista, et tal on võidusõitjakarjääri jätkamiseks praeguse seisuga kolm võimalust.

14 aastat vormel-1 sarjas kihutanud brasiillane, kes on viimasel kolmel aastal sõitnud Williamsi tiimis, tahab esmalt korraks aja maha võtta, kuid ei kavatse veel karjääri lõpetada. Samuti kavatseb ta jätkata võistlemist Euroopas. «Ei usu, et siirduksin veel Brasiilia Stock Cari sarja või siis IndyCari vormelisarja,» välistas Massa portaaliga Motorsport.com Lõuna- või Põhja-Ameerikasse siirdumise.

«Võimalusi on praegu kolm – DTM, WEC või vormel-E,» avalikustas Massa. «Samas on praegu kõik veel lahtine. Tahan natuke mõelda, millises suunas edasi liikuda. Kindlasti jätkan võistlemist, kuid peab enda jaoks selgeks tegema, milline on õige valik – millist sarja ma enim naudiksin,» selgitas Massa.

Saksamaa turismiautode sarjas ehk DTMis kihutavad käimasoleval hooajal endistest vormel-1 sõitjatest näiteks Timo Glock ja Paul di Resta, samuti võistleb seal noor prantslane Esteban Ocon, kes on Renault’ testisõitja ja osalenud kahel viimasel vormel-1 sarja etapil Marussia roolis.

WEC-sarjas ehk kestvussõitude MMil on aasta tipphetkeks Le Mansi 24 tunni sõit. Tänavu kihutavad sarjas endised vormel-1 sõitja Mark Webber, Giancarlo Fisichella, Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima, Anthony Davidson, Kamui Kobayashi, Lucas di Grassi ja Nick Heidfeld. Vormel-E’s ehk elektrivormelite sarjas tehakse uue hooajaga algust 9. oktoobril, oma osalemist on kinnitanud näiteks Heidfeld, Buemi, di Grassi, Jerome d’Ambrosio, Jean-Eric Vergne ja kolmekordne turismiautode MMi ehk WTCC maailmameister Jose Maria Lopez. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles