Unitedi peatreener: kaks viimast kaotust on meeskonnale karistuseks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeeskonna Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho tunnistas eilse Euroopa liiga kaotuse järel, et on pettunud, sest tema hoolealused väärisid enamat.

Unitedi jaoks on kaks viimast mängu läinud õnnetult, sest esmalt jäädi möödunud nädalavahetusel kodus 1:2 alla linnarivaalile Cityle, eile kaotati aga 0:1 Euroopa liigas Feyenoordile. «Ütlen ausalt, et me ei mänginud nendes kahes kaotusmängus fenomenaalselt, aga arvan, et mõlemad on meeskonnale karistuseks, sest väärisime paremat tulemust, kui saime,» rääkis Mourinho eilse järel.

«Kui sa kaotad matše, siis ei ole mängijate hingest arusaamise mõttes vaja mingisugust imest. Kui sa võidad, siis on inimesed rõõmsad ja enesekindlad, kui aga kaotad, siis on inimesed kurvad ja elavad seda üle. See on jalgpallurite loomulik käitumine. Mina olen siin selleks, et nad ei jääks negatiivsesse olekusse kinni vaid selle tõttu, et kaotasime nelja päeva jooksul kaks mängu,» andis kogenud peatreener mõista, et ei luba meestel pead norgu lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles