Eesti ja Poola ülitähtsale mängule müüakse lisapileteid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise fännid Saku Suurhallis.
Eesti korvpallikoondise fännid Saku Suurhallis. Foto: Sander Ilvest

Homne otsustav EM-kvalifikatsiooniturniiri D-alagrupi kohtumine Eesti ja Poola korvpallikoondiste vahel on välja müüdud, pealt 1500 istekohta on omaniku leidnud. Veel täna kell 12.45 tuli müüki 130 lisapiletit, kohad selleks tribüünil luuakse.

Eesti Korvpaliliit leidis hea koostööpartneri Tartu Ülikool toel võimaluse lisakohtade loomiseks. «Oleme pingutanud, et vähegi saaks publikut veel ära mahutada,» sõnas EKLi turundusjuht Raigo Häelme. «Need 130 kohta tulid hetk tagasi müüki vabasektorisse ning istekohta ei taga. Usun, et homme võib saalis olla 2000 pealtvaatajat ja see on ka ülemine piir.»

«Saal tuleb väga täis (on ju ka kutsustud külalised – toim.). Sestap kutsun üles kindlasti rahvast aegsasti kohale tulema. Pilgeni täis saal tekitab loodetavasti vennalikku ja innustava õhkkonna. Teisalt ruumi ülearu ei ole, mistõttu loodame sõbralikku ja mõistvat suhtumist üksteise suhtes,» lisas TÜ ASK turunduskoordinaator Maria Kristiina Prass.

Kohtumine Eesti ja Poola vahel, mis otsustab EM-valikgrupist edasupääsu finaalturniirile, algab TÜ Spordihoones laupäeval 17. septembril kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles