Contador jätkab karjääri uues meeskonnas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador eelmise koduklubi Tinkoff särgis.
Alberto Contador eelmise koduklubi Tinkoff särgis. Foto: SCANPIX

Vahepeal loobumismõtteid heietanud kahekordne Tour de France'i võitja Alberto Contador sõlmis kaheaastase lepingu Trek-Segafredoga.

Koos praegu Tinkoffis leiba teeniva Contadoriga siirduvad Trek-Segafredosse spordidirektor Steven de Jongh ja kauaaegne abimees Jesus Hernandez. Detsembris 34-aastaseks saaval Contadoril tekkis soov tippspordis jätkata pärast edukat hooaja esimest poolt, mis tõi talle Baski velotuuri üldvõidu ning teise koha Pariis-Nice'il ja Kataloonia tuuril, kirjutas Spordipartner.ee.

«Ootan põnevusega eesolevat võimalust. Trek-Segafredo on väga atraktiivne ja ambitsioonikas projekt, mis mind inspireerib,» lausus Contador. «Mul olid tiimi juhtkonnaga sisukad vestlused ning mind ootavad suured eesmärgid ja prioriteedid. Peamine siht on võita võistluskalendri tähtsaim võidusõit – Tour de France.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles