Cretu Teppani superesitusest: kaalusin tema kasutamist juba eile

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu ja Eesti koondis mängus Rumeeniaga.
Gheorghe Cretu ja Eesti koondis mängus Rumeeniaga. Foto: Robin Ristmäe

Eesti võrkpallikoondis pidas täna Rumeenias Craiovas oma teise kohtumise 2017. aasta EM-valiksarjas, kui võõrustajate vastu saadi 3:1 võit. Olulise muutuse tõi mängu teises geimis sekkunud Renee Teppan, kelle emotsionaalne mäng tõmbas teisedki kaasa. 

Eesti kaotas täna avageimi 19:25 ning teises vahetas peatreener Gheorghe Cretu diagonaalründaja Oliver Venno asemel mängu Teppani.

Cretu ütles, et kaalus tegelikult Teppani kasutamist juba eile, ent ei tahtnud teiste enesekindlust lõhkuda ja eilne mäng läks juba sel hetkel negatiivses suunas. «Rääkisin enne tänast mängu Reneega sellest ja ta ütles, et sekkub siis, kui mul teda vaja on,» sõnas juhendaja.

«Eesti võidab koos, meeskonnana. Täna mehed naersid ja nautisid mängu. Aga homme on Makedoonia vastu taas raske, õnneks on kõik võimalik,» lisas juhendaja.

Rumeenia kuum publik Cretut ei seganud, kuigi publikust hõikasid kaasmaalased talle ka ebaviisakusi. «Ei, see ei sega mind. Business as usual. Ma mängisin Rumeenia kõige vihatumas klubis kaheksa aastat ja olen sellise asjaga harjunud. Saan sellest energiat juurde,» ütles juhendaja.

Eestlastel on nüüd kirjas üks võit ja üks kaotus, sest avamängus jäädi Tšehhile alla 0:3. Rumeenia alistas eile avakohtumises Makedoonia 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles