Barca endine mängija: Van Gaal nuttis pärast vallandamist nagu tita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: FRED ERNST/AP/SCANPIX

Barcelona endine mängija Philippe Christanval väidab, et jalgpallitreener Louis van Gaal nuttis pärast Barcelonast vallandamist nagu tita.

Christanval mängis Barcelonas aastatel 2001 – 2003. Van Gaal on Barcelona juhendaja olnud kahel korral, tema esimene aeg kestis 1997. aastast kuni 2000. aastani, teine aga 2002. aastast 2003. aasta jaanuarini.

Hollandlane vallandati 2003. aasta jaanuaris pärast 0:2 kaotust Celta Vigole. Christanval meenutas toda Van Gaalile saatuslikuks saanud päeva. «Ta tuli pärast uudise kuulmist riietusruumi, alustas rääkimist ning puhkes siis nutma nagu tita,» sõnas kuuel korral Prantsusmaa koondist esindanud Christanval.

«Ta oli täiesti löödud. Mind mõjutas see, et nägin teda nutmas. Ta oli nii jäik ja külm persoon ning ühtäkki oli ta hävitatud,» jätkas nüüdseks 38-aastane endine jalgpallur. Van Gaal võitis oma esimesel valitsusajal Barcelonaga kaks liigatiitlit ning liigakarika, kuid oma teisel võimalusel ei õnnestunud tal midagi suurt korda saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles