U23 MMil viiendaks tulnud Kivioja võistluse rikkus viga vahetusalas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja OMil
Kaidi Kivioja OMil Foto: Tairo Lutter

Triatleet Kaidi Kivioja lõpetas eile edukaks kujunenud hooaja Mehhikos toimunud U23 maailmameistrivõistlustega, saades kirja viienda tulemuse. Heitluse medalinimel rikkus viga vahetusalas, mille eest määrati talle ajaline karistus.

«Suutsin küll enamuse võistlusest medalikonkurentsis olla, aga tegin kaks viga. Kõigepealt, et ma penalti üldse sain - prillid või müts ei jõudnud kasti, kuigi ma ei saanud sellest ise arugi - ja teiseks võtsin ma selle penalti liiga vara. Rikkusin oma rütmi ja andsin teistele lisamotivatsiooni. Aga vigadest õpitakse ja olen järgmine kord targem,» kommenteeris kergelt pettunud Kivioja hooaja finaalvõistluse murrangulisi hetki.

Koju naastes ootab Kiviojat ees nüüd puhkus, et alustada seejärel ettevalmistusi uueks olümpiatsükliks. Rios olümpiadebüüdi teinud triatleet lubas, et järgmisel hooaja keskendub ta enda ujumisoskuse parandamisele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles