Eesti rattur kerkis Austrias poodiumile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo poodiumil.
Martin Loo poodiumil. Foto: Erakogu

Austrias Saalfeldenis peetud maastikurataste UCI C1 kategooria võidusõidul sai Martin Loo teise koha.

Võistluse võitis Austria rattur Karl Markt ajaga 1:41.10. Teisele kohale jäi Martin Loo ajaga 1:41.13. Kolmandale kohale platseerus Austria rattur Daniel Mcconnell ajaga 1:41.49.

«Ilm pööras vihmaseks ja jahedaks võistuspäevale eelnenud ööl. Rada muutus pehmeks ja poriseks. Mul oli täna suurepärane minek, kuid kahjuks tehnilised probleemid rikkusid sõidu ära,» rääkis Loo.

«Kõigepealt tuli tegeleda purunenud kodaraga, mis käiguvahetajasse kinni jäi. Suutsin kaotatud aja tagasi teha ja ka konkurentidel eest vajutada aga järgmine hetk oli vaja tegeleda maha tulnud ketiga. Jälle ajasin kahte liidrit taga. Viimasel ringil tulin koos Karliga ratas-rattas staadionile aga vajutama hakates tuli jalg pedaalist lahti ja ei saanud seda kinni tükk aega. Pidin leppima teise kohaga. Sarja kokkuvõttes sain samuti teise koha,» lisas Loo. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles