Eesti naiste võrkpallikoondis jäi EM-valikmängus alla Poolale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste võrkpallikoondis.
Eesti naiste võrkpallikoondis. Foto: Eesti Võrkpalliliidu pressiteenistus

Eesti naiste võrkpallikoondis näitas täna EM-valiksarja teises ringis Poolale avageimis hambaid, ent pidi lõpuks siiski Euroopa võrkpalli suurjõu selget 3:0 (25:17, 25:16, 25:17) paremust tunnistama.

Avageimis näitas rahvusnaiskond väga head mängu, juhtides tugeva Poola vastu teiseks tehniliseks mõtteajaks 16:13. Sealt järgnes aga poolataride 12:1 spurt. Ülejäänud geimide keskosadeks olid jõuvahekorrad juba selgelt vastaste kasuks, vahendas volley.ee.

Ässasid lõime Poolast ühe võrra rohkem. Meie seitsmest otsepunktist kolm sepistas Liis Kullerkann. Rünnakute realiseerimises jäime alla tosina protsendiga ja vastuvõtul 14-ga. Tõsiselt võimutsesid poolatarid aga blokis, kus teeniti 19 punkti, meie kolme vastu. Koguni kümme (!) sulustamispunkti läksid Agnieszka Kąkolewska arvele. Kokku temalt 16 punkti ning matši parim efektiivsusnäitaja (+12).

Eesti suurimad punktitoojad olid seitsme punktiga Nette Peit ja Kertu Laak. Kristiine Miilen lisas viis. «Tuleb arvestada, et poolatarid mängivad ikkagi selgelt kõrgemal tasemel. Kohtumise lõppedes ütlesin ka tüdrukutele, et mängisime nii hästi, kui suutsime,» sõnas rahvusnaiskonna juhendaja Marko Mett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles