Tänavat reostanud Ferrari tiimiboss istus Singapuris kuus tundi politseijaoskonnas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene.
Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel Singapuris peetava vormel-1 etapi ajal juhtus piinlik lugu Ferrari võistkonna juhi Maurizio Arrivabenega, kes viidi korrarikkumise pärast politseijaoskonda.

Kuus tundi jaoskonnas veetnud Arrivabenele pandi süüks seda, et ta viskas tänaval suitsukoni maha. Singapuri seadused on tänavate reostamise ja kõikvõimalike muude avalikus ruumis aset leidvate korrarikkumiste suhtes väga ranged ning kõiki, kes seda teevad, ähvardab märkimisväärne rahatrahv. Keelatud on näiteks ka nätsu mahasülitamine, samuti karistatakse tavaliselt karmilt neid, kes jalakäijate tunnelis jalgrattaga sõidavad.

Arrivabenegi pidi Hispaania väljaande Marca kinnitusel lõpuks tasuma 1000 Singapuri dollari ehk umbes 655 euro suuruse trahvi. Mõnevõrra irooniliseks muudab juhtunu asjaolu, et enne seda, kui Arrivabene asus 2014. aasta sügisel juhtima Ferrari meeskonda, töötas ta tiimi suursponsori, tubakahiiglase Philip Morrise asepresidendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles