Saksamaa kõrgliigaklubi lasi kolme liigamängu järel peatreeneri lahti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Skripnik.
Viktor Skripnik. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Saksamaa kõrgliigas mängiv Bremeni Werder otsustas loobuda peatreeneri Viktor Skripniki teenetest, ehkki uuel hooajal on jõutud mängida vaid kolm liigakohtumist.

Werder on kõik kolm mängu kaotanud, jäädes avavoorus 0:6 alla Müncheni Bayernile, seejärel 1:2 Ragnar Klavani endisele tööandjale Augsburgile ja viimati eile 1:4 Mönchengladbachi Borussiale. Lisaks kaotati enne liigahooaja algust karikasarjas 1:2 Lotte Sportfreunde nimelisele klubile, mis mängib Saksamaa kolmandas liigas.

Ukrainlane Skripnik, kes mängis aastatel 1996-2004 Werderi eest ja lõpetas seejärel karjääri, juhendas algul kümme aastat klubi noortemeeskonda ja duublit ning asus 2014. aastal esindusmeeskonna peatreeneriks. Esimene hooaeg lõpetati 7. kohaga, viimati saadi liigas 13. koht. Praegu on Werder kolme kaotusega tabelis mõistagi viimasel real.

Koos 46-aastase Skripnikuga lahkusid ametist ka abitreenerid Florian Kohlfeldt ja Torsten Frings. Uue peatreeneri leidmiseni juhendab Werderit senine duubelmeeskonna peatreener Alexander Nouri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles