Taas põhikoosseisu tõusnud Klavan lõi Liverpooli võidumängus matši avavärava (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vigastusest paranenud Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan oli täna taas FC Liverpooli algkoosseisus, kui meeskond kohtus liigakarika kolmandas ringis Mart Poomi kunagise tööandja Derby Countyga. Liverpool teenis võõrsil kindla 3:0 võidu, enda esimese värava Liverpooli särgis sai kirja ka Klavan.

Joel Matipi keskkaitsepartnerina alustanud Klavan viis Liverpooli matši 24. minutil 1:0 juhtima ning selle skooriga avapoolaeg ka lõppes. Klavan saatis vasaku jalaga palli võrku Philippe Coutinho nurgalöögi järel.

Teise poolaja alguses suurendas Liverpool kiiresti enda edu. Esmalt lõi 50. minutil Coutinho seisuks 2:0. Juba neli minutit hiljem sai tabamuse kirja Divock Origi. Liverpooli võit oleks võinud olla suuremgi, kuid rohkem võimalusi väravaks vormistada ei suudetud.

Liigakarika neljanda ringi loos on kavas homme.

Enne mängu:

Liverpool alistas reedel Premier League’i kohtumises 2:1 Londoni Chelsea ning kõigi eelduste kohaselt annab meeskonna juhendaja Jürgen Klopp mitmele tolles kohtumises kaasa teinud mehele puhkust.

Liverpool Echo kirjutab hiljuti vigastusega hädas olnud Klavani kohta, et eestlane on taas trennides kaasa teinud ning on valmis täna väljakule jooksma. Nii peetaksegi mõistlikuks, et Klavan võiks taas mänguaega teenida. Keskkaitses võiks tema kõrval hinnangute kohaselt alustada brasiillane Lucas Leiva.

Esindusmeeskonna eest peaks ametlikus kohtumises eeldatavalt debüüdi tegema ka sakslasest väravavaht Loris Karius. Võimaluse end algkoosseisus näidata peaksid Liverpool Echo arvates saama ka Marco Grujic, Emre Can Divock Origi ja Danny Ings.

Liverpooli järgmine Premier League’i mäng on kavas laupäeval, kui koduväljakul mängitakse Hull Cityga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles