Käsipallurid välismaal: Bundesligast kolm võitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa Foto: Tairo Lutter

Saksamaa käsipalli kõrgliigas teenisid Eesti koondislaste Mait Patraili ja Dener Jaanimaa koduklubid eelmisel nädalal võite.

Patraili meeskond Hannover-Burgdorf teenis lausa kaks võitu, kui sai nädala keskel võõrsil 25:23 jagu Lepzigi SC DHfK-st ja pühapäeval kodus HSG Wetzlarist 26:23. Eesti koondislane viskas mõlemas mängus kaks väravat. THW Kiel sai neljandas voorus kindla 30:21 võidu Göppingeni üle. Jaanimaa skoori ei teinud.

Täiseduga jätkavad neljast mängust neli võitu teeninud Flensburg-Handewitt ja kolmest mängust kolm võitu saanud Berliini Füchse. Kiel ja Hannover jagavad neljast mängust saadud kolme võiduga 3.-6. kohta.

Saksamaa esiliigas võitis Karl Roosna tööandja Esseni TUSEM võõrsil 26:25 1893 Neuhausenit. Roosna jäi nullile. Jürgen Rooba tööandja HSG Nordhorn-Lingen kaotas 21:29 TV 05/07 Hüttenbergile ja Janar Mägi leivaisa EHV Aue 24:25 Eisenachile. Tabelis on Essen 5 punktiga kaheksas, Aue 2 punktiga 14. ja Nordhorn-Lingen 2 punktiga 15. kohal.

Prantsusmaa liigakarikasarjas jäi Armi Pärdi koduklubi Massy Essonne 1/16-finaalis Toulouse'ile alla 30:33.

Rumeenia meistrivõistlustel kaotas Martin Johannsoni tööandja Bukaresti Steaua Turdale 26:33. Eesti koondise joonemängija väravaid ei visanud. Tabelis on Steaua nelja punktiga 14 meeskonna seas 9. kohal.

Islandi meistrivõistlustel viskas Mikk Pinnonen ühe värava, kui tema tööandja Afturelding sai võõrsil Haukarist jagu 31:30. Tabelis on kahest mängust ühe võidu teeninud Afturelding kümne meeskonna seas 6. kohal.

Sten Toomla viskas Soome kõrgliigas neli väravat, kui GrlFK alistas AIFK 27:25. Taavi Tibari arvele jäi kolm tabamust, kui Siuntio purustas Riihimäki Dynamo lausa 30:15. Siuntio on 4 punktiga tabelis liider. GrlFK jagab kolme punktiga 3.-6. kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles