Jalgpallifestivalil osales ligi 250 tüdrukut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Nädalavahetusel toimusid Tallinnas ja Pärnus tüdrukute jalgpallifestivalid Live Your Goals, kus lustis kokku ligi 250 noort jalgpallihuvilist.

Laupäeval, 17. septembril toimus festival Tallinnas Nike ja Sportland Arenal, kus käis jalgpalli mängimas 133 noort tüdrukut. Järgmisel päeval Pärnus osales erinevates jalgpallilistes tegevustes 109 tütarlast. Seega lõbutses kahel järjestikusel päeval jalgpalliplatsidel 242 noort.

Tallinna ja Pärnu festivalidel aitasid harjutusi ja mänge läbi viia lisaks koondiste ja kohalike jalgpalliklubide treeneritele ka Eesti naiste koondise mängijad Kethy Õunpuu, Eneli Vals, Katrin Loo, Kelly Rosen, Kristina Bannikova ja Kaire Palmaru.

Järgmisena toimub festival 24. septembril Raplas ning 25. septembril Kuressaares, kuhu on oodatud jalgpalliga tutvust tegema kõiki 5–14-aastaseid tüdrukuid. Eelnev kokkupuude jalgpalliga ei ole oluline, osalemine on tasuta.

Tüdrukute jalgpallifestivale korraldatakse juba neljandat aastat. Eelmise aastanumbri sees korraldati festivali viies linnas ning kokku käis sealt läbi rekordilised 523 last. Sel aastal toimuvad festivalid seitsmes paigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles