43 väravat sisse lasknud puurivaht vahistati

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saksamaal kogub kuulsust peamiselt pagulastest koosnev jalgpalliklubi SV Vonderort, kes kaotas viimase liigamängu koguni 0:43.

Väljaanne Express.de külastas seejärel Vonderorti treeningut ja sattus peale kummalisele vahejuhtumile. Kõigest päev pärast kohutavat kaotust saabusid klubi treeningule politseinikud, kes arreteerisid väravavahi Marco Kwioteki. Kuigi ajaleht püüdis välja uurida kinnipidamise põhjuseid, siis politseilt neil vastuseid saada ei õnnestunud.

Üldiselt kulges meeskonna treening positiivsel toonil ja kaotus oli juba unustatud. «Järgmist mängu läheme kindlasti võitma,» kinnitas üks mängija ajalehele.

Politsei saabumine külvas siiski omajagu segadust. Ka klubi juht ei osanud ajakirjanike pärimistele vastata: «Ma ei tea, mis siin toimub. Marco lülitas oma telefoni välja ja me ei saa teda kätte. Loodetavasti on ta järgmiseks mänguks jälle kohal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles