Video: Klavan lõi Derby Countyle värava täpselt 13 aastat pärast Poomi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom tähistab Derby Countyle löödud väravat
Mart Poom tähistab Derby Countyle löödud väravat Foto: www.safc.com

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani jaoks oli eile suur päev. Vigastusest paranenud keskkaitsja edutati taas Liverpooli algkoosseisu ning Inglismaa liigakarika kolmanda ringi kohtumises Derby County vastu lõi Klavan ka mängu esimese värava. Lõpuks pääses Liverpool võõrsil saadud 3:0 võiduga neljandasse ringi.

Omamoodi maagiliseks teeb Klavani värava tõik, et täpselt samal kuupäeval ja samal staadionil lõi sama meeskonna vastu värava ka Mart Poom.

2003. aasta 20. septembril kohtus Derby County oma kodustaadionil Inglismaa esiliigas Sunderlandiga. Derby oli lähedal 1:0 võidule, kuid lisaminutitel jooksis nurgalöögi ajal nende karistusalasse Sunderlandi väravavaht Mart Poom, kes palli peaga oma endise koduklubi puuri saatis. Austusest Derby County vastu ei tahtnud Poom oma väravat tähistada ning jooksis kiiresti tagasi teise väljaku otsa. Poomile plaksutasid mõlema meeskonna poolehoidjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles